avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ridicare poprire cont si somatie imobiliara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ridicare poprire cont si somatie imobiliara

Am avut contul poprit și o somație imobiliara in urma unei executări silite. Am făcut contestație, am câștigat pe fond iar la apel mi s-a dat dreptate din nou și s-a respins, pastrandu-se hotărârea de pe fond în totalitate. Cum fac ca executorul să ridice somatia imobiliara și poprirea conturilor? Il înștiințează instanta? Trebuie sa-l notific eu? Partea adversa trebuie sa-mi restituie și cheltuielile de judecată, în totalitate. Cum primesc acești bani? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters429609 , utilizator 10:20, 15 Mai 2017
Trebuie sa luati legatura cu executorul si sa-l rugati sa faca acte de ridicare a popririi si a notarii somatiei imobiliare in Cartea Funciara.De regula si executorul primeste un exemplar din hotararea contestatiei dupa ce ramane definitiva. Pt recuperarea cheltuielilor de judecata in cazul in care partea adversa nu le achita din proprie initiativa , luati legatura cu un executor pt recuperarea acestora si a onorariului executorului care cade tot in sarcina partii adverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedistribuire sume de catre executor anjinsan anjinsan Buna Ziua, Un creditor solicita unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri la un tert al debitorului. Se trimite somatia de poprire, tertul poprit ... (vezi toată discuția)
Executare silita/poprire cont anabanana84 anabanana84 Buna ziua! In 2008 am luat un credit de nevoi personale cu garantie ipotecara de la Volksbank. Garantia a constat in apartamentul parintilor mei. Ei au fost ... (vezi toată discuția)
Partea care pierde plateste. cum ? ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, In cazul in care am castig de cauza in procesul in care sunt implicata acum si partea adversa este obligata la plata cheltuielilor de judecata ... (vezi toată discuția)