avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune creanță Orange România
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune creanță Orange România

Bună ziua, am fost notificat de către cei de la Top Factoring de faptul că un debit catre Orange Romania a fost cesionat unei societăți de profil din Cipru. Le-am solicitat verbal(la telefon) să-mi transmită toate dovezile certe referitoare la cesiune inclusiv o copie după actul de vanzare a acesteia.Mi s-a răspuns că nu am dreptul să obțin aceasta copie întrucât este confidențial.Daca ajung in instanță cu aceasta problemă, ei nu sunt obligați să facă dovada certă a cesiunii tocmai prin punerea la disp.instanței inclusiv a copiei după actul de cesiune și implicit si la dispoziția mea(a avocatului meu?Ce af mai trebui să oe solicit inainte de a mă hotărâ să apelez la serviciile unui avocat? Mulțumesc anticipat pt.raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Quartila , utilizator 04:25, 14 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc pentru raspuns,problema este ca încă nu am decis să apelez la serviciile unui avocat, vroiam doar să știu ce documente să le solicit pentru dovada certă a cesiunii și mai ales dacă pot refuza să-mi pună la dispoziție o copie după actul(contractul) de cesiune. Mulțumesc mult.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu va trebuie nici un avocat.
Ideea este sa nu recunoasteti debitul restant. Nici macar la telefon, verbal.
În rest, nu pățiți nimic. Ei vaneaza debitori care recunosc debitul "umflat" și acceptă sa il achite in rate.
În instanță nu ajung întrucât nu au acte doveditoare și nici nu au respectat procedura de cesiune a creanțelor.
Așadar, stați liniștit.
Și DA, sunt obligați să vă pună la dispoziție o copie după toate documentele de unde reiese debitul restant și actele de transfer al creanței.
Solicitați aceste documente pentru a putea recunoaște sau nu, acel presupus debit restant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creanță orange romania sbasa sbasa Bună ziua, am o creanță rezultată in urma închiderii a două abonamente Orange ce a fost cesionată unei firme din UE reprezentată in România de catre ... (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta Laura 86 Laura 86 Pentru o cesiune de creanta este necesara forma autentica sau este suficient daca se redacteaza de un avocat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cesiune de creanta traian23 traian23 Cesiunea de creanta trebuie autentificata la notar sau este suficienta simpla semnare a intelegerii ? Care ar fi modalitatile de notificare a debitorului ... (vezi toată discuția)