avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si autorizatii pentru un magazin mixt
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si autorizatii pentru un magazin mixt

Imi puteti spune si mie de ce avize sau autorizatii am nevoie pentru infiintarea unui magazin mixt
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 21:44, 15 Mai 2017
Buna seara,

Daca prin magazin mixt vreti sa spuneti un magazin care va comercializa inclusiv produse alimentare, trebuie sa aveti in vedere cu prioritate demersul de autorizare la DSV.

In functie de localitatea/ sectorul in care este amplasat magazinul, lista autorizatiilor necesare poate fi diferita. Spre exemplu, in Bucuresti un astfel de magazin nu va avea nevoie de autotizatie de functionare daca functioneaza pe raza Sectorului 1, dar va avea nevoie de o astfel de autorizatie daca functioneaza in Sectorul 3!..

Insa exista si alte aspecte, pe care ar trebui sa le aveti in vedere, cum ar fi destinatia constructiva a spatiului (comercial, sau cu alta destinatie), obligativitatea inregistrarii ca operator de date pesonale daca magazinul este dotat cu camere de supraveghere, etc.

Ati oferit prea putine informatii, pentru a putea primi un raspuns mai detaliat..

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie alimentatie publica galeanu galeanu Buna,as dori sa stiu daca este nevoie de autorizatie de alimentatie publica la o alimentara de 50 metri patrati la care se vinde si cafea la aparat.Va ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin online? costy68 costy68 va rog frumos sa-mi spuneti ce acte si autorizatii as avea nevoie pt a deschide magazin on -line ...va multumesc -toata stima (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)