avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto

Cat timp pot circula cu autoturismul daca este pe numele vechiului proprietar .vechiul proprietar spunând ca nu are nimic împotriva sa o păstrez pe numele lui atata timp cat plătesc impozit si nu primește amenzile mele,.(mașină nu a fost radiata de vechiul proprietar din circulație si fiscal)-si daca ma pot folosi de asigurarea rămasă pana la expirare..? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:43, 12 Mai 2017
Daca nu aveti evenimente rutiere puteti utiliza vehiculul
Daca insa vi se retine talonul acesta va putea fi recuperat numai de catre proprietarul vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Recuperare talon auto suspendat sanhwy sanhwy Mi-a fost retinut talonul auto de catre politia rutiera pentru foliile auto aplicate pe geamurile fata (stanga - dreapta). Am precizat agentului constatator ca ... (vezi toată discuția)