avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere cerere custodie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere cerere custodie

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti, pot depune cererea pentru custodia copilului i' romania daca in prezent stam in franta? Fetita este doar cetatean roman, la fel si eu. Tatal este cet francez.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:05, 14 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
E important daca si divortati sau doar custodia copilului e in discutie. Daca ultimul domiciliu comun e in Franta si daca domiciliul copilului e tot acolo, va fi competenta instanta franceza si nu cele romane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in franta Natanasiu Natanasiu Sora mea, casatorita de 4 ani cu un cetatean francez doreste sa divorteze. Casatoria s-a realizat intr-o primarie din Franta, si de atunci sora mea s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Custodie copil iscu_constantin iscu_constantin in luna iulie 2013 am divortat la notariat iar dupa divort fetita de 3 ani a ramas spre crestere la mine fosta sotie nefiind interesata de cresterea ... (vezi toată discuția)
Cetatenia franceza lalea11 lalea11 Buna, M-am inscris pe form in speranta ca cineva ma poate ajuta cu problema mea. M-am casatorit pe 8 martie 2008, iar sotul meu a primit cetatenia franceza ... (vezi toată discuția)