avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara acordul si in lipsa unei parti???? Ajutor! ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara acordul si in lipsa unei parti???? Ajutor! Cine imi poate da niste informatii!!!!Va rog frumos!!!

Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac?
Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat cateva zile la socrii. Apoi socrii mi-au impus si ei sa plec.
Am plecat acolo in Franta pentru el. Nu sunt o fire aventuriera.Am parasit cu greu tara asta,Romania dar am parasit-o pentru el,pentru ca mi-a spus ca viitorul lui e deja acolo cladit in Franta.
Cartea de sejour nu am asteptat sa iasa pentru ca am vrut sa arat ca nu m-am casatorit cu vreun interes. Am parasit Franta . Acum sunt in tara,fara servici,singura!M-a amenintat ca a declarat ca am parasit domiciliul !!!!!
Poate sa obtina divortul fara acordul meu,fara sa fiu acolo si fara semnatura mea?Eu nu doresc divortul pt ca il iubesc!E nebun...de gelozie.Ce sa fac??
Cine ma poate ajuta cu un sfat macar.Stiu ca sfaturile judecatoresti se platesc. Servici inca nu mi-am gasit ca l-am parasit,serviciul care il aveam ca sa plec in Franta sa ma casatoresc cu omul pe care il iubesc si iata unde am ajuns dupa 4 luni de casatorie din cauza geloziei luni. Un sfat macar cine imi poate da. Nu am bani de onorarii...nu am de unde acum.Sunt singura cuc aici in tara. Ce sa fac???
Cel mai recent răspuns: eforiesud , utilizator 22:10, 22 Iulie 2006
nu sunt avocat , dar imi spun parerea referitor la ceea ce ai scris mai sus. ai gresit in primul rand, cred, ptr ca nu ai depus nici o plangere referitoare la faptul ca te-a aruncat in strada cand te aflai acolo , in Franta si mai cred ca fara acordul tau scris nu se poate finaliza divortul, oricat de mult ar spune el ca ai parasit domiciliul. banuiesc ca ai si tu o prietena , acolo in Franta , roaga-o sa iti fie martora si sa spuna ca a asistat la mai multe scene de gelozie din partea sotului ....aaaaaa... inca ceva sustine sus si tare ca vrei sa iti pastrezi familia , nu sunt pshiholog si nici vreun vizionar , insa nu prea cred ca esti atat e indragostita de el atat cat sustii tu....indiferent care ar fi situatia .. inteleg ca vrei inapoi , incearcati sa discutati poate va intelegeti pe cale amiabila , daca nu....poti sa-l dai tu in judecata fara sa ai neaparat avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort... fara acordul si in lipsa unei parti? alinal** alinal** Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac? Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat ... (vezi toată discuția)
Va rog!chiar nu exista nimeni care sa ma ajute cu un sfat...fara sa solicite un onorariu?divort fara acordul si in lipsa unei parti alinal** alinal** Sunt disperata! Cine imi poate spune ce sa fac? Sunt casatorita in Franta.Sotul gelos,dupa 4 luni m-a dat afara pur si simplu din casa(casa lui).Am stat ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in luna a 8a si sotul vrea sa divortam florentina_florentina florentina_florentina Buna ziua, sunt insarcinata in luna a 8a,casatorita de 1an,..ca in orice relatie sunt si certuri si impacari insa, nu stiu ce s-a intamplat cu el de ceva ... (vezi toată discuția)