avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire domiciliu

Bună ziua.
Fratele meu a cunoscut acum doi ani o femeie și sa insurat cu ea anul trecut. După 3 luni de la cununie, ea a plecat de acasă. În prezent ea este cu alt barbat, undeva prin Germania, și a rămas și însărcinată. Menționez ca nici fratele meu și nici ea nu au vrut sa bage divorț.
Întrebarea mea este: dacă ei nu au divorțat, copilul, dacă se naște în Germania, este pe numele fratelui meu sau a barbatului cu care este acum ? Poate sa îl oblige cu ceva pe fratele meu,gen pensie alimentara sau de susținere familiala? Ce drepturi are ea sau acest copil?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:59, 14 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Un divort acum nu va rezolva problema caci copilul este conceput in timpul casatoriei si il va avea ca tata pe fratele dvs. Doar o eventuala recasatorire a mamei pana la nasterea copilului sa poata fi rezolvarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara merimeri merimeri Buna! V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema. Fratele meu a divortat in luna martie 2010. Divortul s-a pronuntat din vina ambelor parti. Si el si fosta ... (vezi toată discuția)
Rectificare nume pe certificat de nastere nicoletabudai nicoletabudai Domnul IAB este trecut ca tata in certificatul de nastere al minorului AD, desi la data nasterii pruncului acesta este divortat de mama copilului. Divortul s-a ... (vezi toată discuția)
Paternitate moonshadow moonshadow In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat. Intervine un divort=D>. Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)