avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietate imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietate imobil

Caz real,
Coproprietari nefiind sot-sotie, frate-sora, doar coproprietari fara legatura de rudenie intre ei, credit bancar pe ipoteca imobil inca 2 si juma, parti egale fiecare coproprietar.
Intrebare: daca unul din coproprietari vrea sa isi vinda partea se poate vinde? si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:15, 23 Septembrie 2009
Va multumesc tuturor pentru parere, este vorba despre credit ipotecar.

Atunci ramane valabil ceea ce v-am spus anterior! Mergeti la banca si solicitati-le acordul de instrainare si ,de asemenea , persoana care doreste sa cumpere sa isi depuna dosarul pentru a-i fi verificat si aprobat de banca pentru preluarea ipotecii!
:offtopic:Annajanette--nu este bine! Ti-ai face o groaza de dusmani!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament luat cu credit GabrielaMax GabrielaMax Buna ziua, Ma puteti informa, va rog, cu privire la procedura vanzarii unui apartament cumparat prin credit? Daca l-am achizitionat acum trei luni si ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil ipotecat Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Reclamantul solicita partajarea unui imobil asupra caruia exista o inscrisa in cartea funciara o ipoteca pentru garantarea unui imprumut pe o perioada de 25 de ... (vezi toată discuția)
Interdictii imobil ipotecat luciaro luciaro daca am un imobil ipotecat si in contractul cu banca nu se precizeaza nici o interdictie in acest sens, pot sa fac modificari la imobil fara acordul( stirea) ... (vezi toată discuția)