avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar dar Neasigurat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar dar Neasigurat

Buna ziua,tatal meu a primit decizia de pensionare-pensie de invaliditate- si prima pensie,dar cand am mers pentru retea la medicul de familie mi-a spus ca nu apare ca find asigurat.
Un pensionar neasigurat?
Ma puteti lamuri va rog,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:37, 14 Mai 2017
A fost angajat si asigurat?

Verificati aici

[ link extern ]
Da,a fost.Am luat reteta si acum o luna jumate si nu a fost nici o problema.Acum apare neasigurat,si in aplicatie apare tot neasigurat desi este pensionar cu drepturi 100%
Poate sa fie o eroare de sistem. Solicitati lamuriri la casa de sanatate judeteana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apar ca neasigurat la cass AndinBMA AndinBMA Buna seara Sunt pensionat pe caz de invaliditate gradul III si de la inceputul lunii ianuarie mi-am gasit de lucru un part time de 2 ore pentru care s-a ... (vezi toată discuția)
Neasigurat in perioada de preaviz? Nicole09 Nicole09 Buna ziua, Am incercat sa iau o reteta gratuita, dar s-a introdus un nou sistem in farmacii si apar ca neasigurat. Eu am fost in concediu de cresterea ... (vezi toată discuția)
Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei ... Avoemi Avoemi Soacra mea a optat pentru pensia de urmas în defavoarea pensiei de agricultor. În urma acestei schimbări nu mai apare ca și asigurat la CNAS Dolj și ... (vezi toată discuția)