avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile 2017
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile 2017

Buna ziua
Detinem o societate de tip SRL-D infiintata la inceput 2016, cu 3 angajati. firma are ca domeniu pricipal de activitate " Servicii de infrumusetare si remodelare corporala", mai exact suntem un centru de bronzare si albire dinti in cadru cosmetic, cu o investitie proprie adusa pana in prezent de 50000 euro.
Am dori sa stim ce programe de fonduri europene nerambursabile sunt elgibile in situatia noastra pt a achizitiona noi aparate tehnologice in vederea extinderii.
Va multumim!
Cel mai recent răspuns: FREDU FIN , Consultant fiscal 19:16, 3 Iunie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare fonduri ue, nerambursabile cornelia2013 cornelia2013 Buna ziua! as dori sa deschid un salon de infrumusetare (cosmetica) si consultanta si creatie vestimentara. Va rog sa imi spuneti daca pot obtine fonduri ... (vezi toată discuția)
Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)