Am si eu o mare rugaminte.Am cautat pe tot netul si in toate legile posibile despre firme.As dori sa aflu si eu unde gasesc textul de lege in care se specifica cati administratori pot fi intr-un SRL.
MULTUMESC ANTICIPAT
Din cate stiu eu raspunsurile sunt cu caracter general, daca cautam exceptiile o sa le gasim tot timpul.
Cand sunt mai multi administratori mi se pare normal sa fie constituiti intr-un consiliu de administratie pentru a lua cele mai bune decizii intr-un cadru organizat. Argumentez acest fapt spunand ca se poate intampla ca 5 administratori( cu puteri depline) sa ia decizii unilaterale fara a aduce la cunostinata celorlalti, lucru ce creaza confuzie in administrarea societatii, mai mult decat atat, pot lua decizii contradictorii si mai este o chestiune foarte interesanta, raspundera cum este: individuala sau solidara?
Cu privire la numarul impar, mai toata lumea face asa si mi se pare normal sa nu fi blocaj la vot, sunt intradevar cazuri cand este balotaj si hotararea se ia prin votul presedintelui, dar astea sunt exceptii nu regula.
Societate comerciala
aka.fg
Buna ziua,am o mica dilema ,pe care sper sa ma ajutati sa o rezolv,si anume la constituirea unui cabinet medical,in lista cu acte necesare se mentioneaza la un ... (vezi toată discuția)