avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatia copil nascut in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatia copil nascut in strainatate

Buna ziua. Doresc sa stiu si eu cum pot sa fac sa recuperez alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 5 luni ,nascut in Italia ,reantorsi in Romania am depus actele necesare inclusiv dovada emisa de inps in care se specifica ca de la nasterea copilului din 2014 pana in noiembrie 2016 ,data depunerii cererii catre AJPS Braila ,copilul nu a beneficiat de alocatia de stat pe teritoriul Italiei si de asemenea nici in Romania,Asteptam raspunsul de 8 luni si dupa lungi telefonate atat aici in Braila cat si la INPS ,nu am primit niciun raspuns,unde trebuie sa ma adresez ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 15 Mai 2017
Puteti sesiza :

1. ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /

2. Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale
E-mail:relatiicupublicul@mmuncii.gov.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat al copilului nascut in ltalia marianalascu marianalascu Buna ziua.Doresc sa stiu ce trebuie sa fac in cazul in care copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni ,nascut in italia si reintors acasa in braila,nu i se ... (vezi toată discuția)
Alocatie cool nadir in italia marianalascu marianalascu Cum trebuie sa procedez pentru a primi alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni nascut in italia , in conditiile in care am depus dosarul la AJPC ... (vezi toată discuția)
Alocatie italia mtheodora90 mtheodora90 Am locuit in Italia si am lucrat, dar fara forme legale, deci nu am primit alocatie pentru minorul din intretinere. Am revenit in Romania si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)