avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... AMENDA ALCOOL SPATIU PUBLIC
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

AMENDA ALCOOL SPATIU PUBLIC

Buna ziua ! Am o nelamurire. Am fost depistat pe 03. 05. 2017 consumand alcool pe spatiu public. Bineinteles, amenda in valoare de 100 lei. Intrebarea mea este unde se incadreaza aceasta amenda ? Penala ? Juridica? Habar nu am. S-a sters daca am platit-o a doua zi ? Sau tot mai apare ca fiind platita? Mentionez ca asta am facut.
Cel mai recent răspuns: Jandarmul , utilizator 22:48, 4 Iunie 2017
Este o amenda administrativa. Daca ati achitat-o, pastrati chitanta. Nu ar trebui sa aveti alte probleme. Amenda nu va figura in cazier.
Apare in cazier ? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a plătit doar ... Vali valeriu Vali valeriu Fratele meu a avut o amendă de 2000 dintre care a plătit doar 1000 de lei si nu ia mai plătit noi find toți plecati din tara fratele meu ia spus ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru o amenda deja achitata AriadnaTuca AriadnaTuca Buna ziua Astazi a venit pe numele meu la sediul firmei unde lucrez o poprire pentru o amenda pe care am achitat-o pe loc d-lui politist, cu chitanta. ... (vezi toată discuția)