avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de mostenitor

Buna ziua
Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema.Sotul meu a decedat acum 5 ani si nu am facut succesiunea deoarece nu aveam nici un bun pe numele nostru.Am.primit un plic de la pensia lui pilonul doi - unde se specifica fondul acumulat .Pentru a intra in posesia lui mi s-a spus ca trebuie sa fac un certificat de mostenitpe.Mai.pot face acum acest certificat doar pentru acest fond? Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 17:41, 15 Mai 2017
Bună ziua. Da, trebuie sa va adresați unui birou notarial din raza ultimului domiciliu al defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura ... mioara2755 mioara2755 Bună ziua! Va rog sa- mi spuneți care sunt actele și procedura pentru returnarea sumelor acumulate la Fondul 2 de Pensii,returnare ce i se cuvine sotiei ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor Oanaonuk Oanaonuk Buna ziua tatăl meu a DECEDAT în urma cu trei luni si are o asigurare de viata doar atat are pe numele lui nu deține alte bunuri sau altceva,ca sa intru in ... (vezi toată discuția)
Intrebare karcsika1958 karcsika1958 Pentru dezbaterea o succesiune,,ex ramase pentru teren agricol cu vegetatie forestiere si este numai act de mana de contract vanzare cumparare,Se pot dezbate ... (vezi toată discuția)