avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de moștenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de moștenitor

Buna ziua tatăl meu a DECEDAT în urma cu trei luni si are o asigurare de viata doar atat are pe numele lui nu deține alte bunuri sau altceva,ca sa intru in posesia banilor eu si fratele meu avem nevoie de un certificat de moștenitor ce acte ne trebuie pentru al putea scoate?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:35, 4 Septembrie 2019
Trebuie sa dezbateti succesiunea dupa tata.
Va adresati unui birou notarial din circumscriptia Judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. ... Exatlon Exatlon Buna dimineata! Tatal meu a fost casatorit cu o femeie cu 4 copii. Ea a decedat acum 5 ani, iar tata acum 3 ani. Cat a fost in viata tata nu a facut succesiune ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune. Kenoake Kenoake Buna ziua, Am si eu o intrebare,care sunt pasii deshiderii unei succesiuni in urmatoarele conditii:tatal meu a decedat,s-a facut succesiune o pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren arabil alex9210 alex9210 Buna seara, bunicii mei au detinut o suprafata de teren , tatal meu fiind unicul mostenitor, in cele din urma accesta a decedat fara sa faca succesiunea, ... (vezi toată discuția)