avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere locuinta fosnd de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere locuinta fosnd de stat

Buna ziua,
Locuiesc intr-o locuinta fond de stat in baza unui contract de inchiriere cu termen de valabilitate 2019. In luna aprilie a acestui an am fost notificat in vederea predarii locuintei, motivat de faptul că sotia mea are in proprietate un teren. Sunt cu plata chiriei la zi, nu am nici o restanta. Am verificat in legislatie, cat am putut eu gasi, si am aflat ca imi poate fi reziliat contractul sau pot fi evacuat doar daca am o locuinta proprietate privata sau am instrainat dupa anul 1991 o locuinta. Nu se face nicaieri referire la imobil teren. Cu deosebit respect va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti daca exista prevedere legala in care se face referire la ,,imobil teren” sau macar ,,imobil”.Va multumesc.
Cu stima.

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala, sau alta forma pentru a cumpara o locuinta afi. GabrielG. GabrielG. Buna ziua. Sunt un cetatean in varsta de 63 ani si locuiesc intr-un apartament obtinut in 1994 ca locuinta sociala impreuna cu familia mea. In anul 1996 sotia ... (vezi toată discuția)
Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat abonatyahoo abonatyahoo Evacuarea chiriasilor dintr-un apartament retrocedat Va supun atentiei urmatorul caz si daca ma puteti ajuta cu un sfat sau cu mai multe voi fi ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere tony0512 tony0512 lucrez afara,as vrea sa ma intorc acasa ca pe aici nu prea mai merge dar ajungand acasa nu am unde sa stau pentru ca singura proprietate pe care o am este ... (vezi toată discuția)