avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plati la I.I. fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plati la I.I. fara activitate

Buna ziua.As dori si eu un rasp.La urmatoarea intrebare.Am o firma deschisă intreprindere individuală dar nu a funcționat niciodată o am deschisa de 9 ANI .Ma afecteaza cu ceva daca no radiez,sa plătesc ceva pana acum nu mia venit nimik de plata.Sau ce trebuie sa o închid.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:56, 17 Mai 2017
Daca nu realizati venituri nu aveti nimic de platit.
Totusi va recomand sa depuneti declaratiile anuale la finante astfel incat sa va indepliniti toate obligatiile declarative.
Cel mai bine ar fi sa mergeti la finante sa vedeti daca cumva aveti ceva de plata si apoi s-o radiati de la registrul comertului si de la finante, daca in urmatoarea perioada nu estimati ca veti desfasura activitatile autorizate pe I.I. Nu are rost sa o tineti asa. Oricum, cand chiar veti avea nevoie, se deschide foarte usor si repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii fiscale pfa/i.i. in 2016 sunshineszb1 sunshineszb1 Buna ziua, Avem o Intreprindere Individuala pe numele sotului, care este si salariat la o alta firma. In anul 2015 nu am avut activitate si nu am realizat ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)
Urgent am nevoie de lamuriri pentru mai multe probleme legate de pfa allyssa93 allyssa93 Buna seara, Sunt PFA din anul 2006, nu am mai avut nici o activitate pe PFA de la inceputul anului 2009.Putinele facturi care le-am avut mereu pe Pfa au ... (vezi toată discuția)