buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la institutia bugetara dar virat prin fundatie) am dreptul sa mi se plateasca vechimea in munca cit si sporul toxicologic informatia pe care o primesc de la fundatie este ca sporul de vechime ami este inclus in salariu dar dupa calcul meu nu se revede deoarece plecind de la minimul pe economie plus marirea de cincizeci la suta ajung undeva la 2100 deci nu se revede sporul de vechime dupa 28 de ani de munca si nici sporul toxicologic de la institutia bugetara unde lucrez mi sa comunicat ca ei au trimis notificare cu salariul corect adica de la 2100 sa mi se adauge spor de vechime plus sporui dar cei de la fundatie spun ca nu e corect sa mi se dea acele sporuri si se trimit banii inapoi la institutie acuma as dori sa stiu exact daca prin lege fundatie e obligata sa ia in calcul ceea ce institutia trimite ca si salariu nu sa ma plimbe de la iafa la caiafa etc etc va multumesc anticipat
normal sa inclus in salariu asa cum ati spus dar daca ar fi sa calculez asa la minimul pe economie actual de 1450 + 50% = 725 ( marirea acordata de guvern la bugetari in luna februarie a.c a fost de 50%) apoi 1450 +25%=362,5 (spor vechime ) apoi calculam 1450+725+362,2= 2537 acesta ar fi trebuit sa fie salarium meu actual oare gresesc? ori mie nu mi sa marit decit pina la 2100 deci sa inteleg ca sporul de vechime a sarit din calcul daca am intrebat cum au calculat contabila salariul si iam explicat calculul meu mia spus ca nu se calculeaza asa cum zic eu exista un alt calcul stiintific? asta vreau si eu sa ami explice cineva