avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Asociere / Achizitie firma insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Asociere / Achizitie firma insolventa

Buna ziua
Ma intereseaza sa ma asociez cu o firma aflata in insolventa pentru participarea la o licitatie publica. Vizez autorizarile si ceva utilaje pe care le are firma respectiva. Este posibil acest lucru? ma poate indruma cineva, au mai fost cazuri?
Cu profitul realizat firma se poate redresa.

In cazul in care asocierea nu este posibila, se poate cumpara societatea? cat dureaza un astfel de proces?
Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Societate comerciala in isolventa poate participa la licitatii? ssa232 ssa232 Concret! Societatea comerciala este in isolventa...automat nu poate participa la licitatii. Am auzit (posibil este doar un zvon) ca s-ar fi dat o lege (prin ... (vezi toată discuția)
cum sa îmi recuperez restul ... Micoma Micoma Buna ziua. Va rog sa ma îndrumați cum sa îmi recuperez restul de plata. In urma cu mai puțin de doi ani am vândut un utilaj cu factura, la o firma ... (vezi toată discuția)