Dupa scurgerea termenului de 45 de zile de la adoptarea hotararilor AGPnu mai exista nici o cale de atac in justitie(in penal sau civil) pentru a le anula.?
brosservito ... va citez " Important este ce sa hotarat in aceea sedinta de va deranjat atat de mult "
Pe mine cel mai mult ma deranjeaza asa cum am spus : PROSTIA
Am postat mai sus cum au procedat cei din asociatie si am sa repet cu riscul de a plictisi si pe altii .
1. Articolul 25 ( 4 ) din Legea nr. 230 / 2007 spune in linii mari ( va rog cititi in intregime articolul ) ca " hotararile adunarii generale se comunoca in scris tuturor proprietarilor ", lucru care nu s a intamplat , pentru ca in adunarea generala de anul trecut una s a votat si alta s a afisat si acum ce au zis : lasa ca nu mai afisam nimic sa nu mai aiba motive sa se ia de noi !
2. Articolul 17 ( 3 ) din H.G. nr. 1588 / 2007 spune ca deciziile care se iau in comitetul executiv se afiseaza la avizier .
Cum au procedat ? cititi postarea mea , nu trebuie sa ma deranjeze pe mine ceia ce se hotataste / decide , ci modul cum au procedat , adica PROSTIA pe care au facut o crezand ca ce .
Daca Dumneavoastra si altii sunteti de acord ( ceia ce nu cred ) cum au procedat cei din asociatia mea , este treaba fiecaruia , probabil ca in asociatia din care faceti parte se procedeaza la fel .
De aceea v am intrebat cand aveti ceva de care nu trebuie sa stie si altii ( se poate folosi si alt cuvant ) , cum procedati ? nu respectati prevederile legii ?
O zi buna va doresc .