avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi

Ce pot să fac în condițiile în care eu, la locul de muncă semnez statul de plată de 1067 RON, cât este minimul pe economie și primesc 200 de EUR pentru restul mi s-a spus de la birou că trebuie să negociez cu patronul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 22 Mai 2017
XXLL a scris:

Aici nu este vorba de nici o reținere din salariu , ci de faptul ca se primește o parte din el la negru. Sesizare la ITM, dar cum poate dovedi !?

Citez : ... "la locul de muncă semnez statul de plată de 1067 RON, cât este minimul pe economie și primesc 200 de EUR pentru restul mi s-a spus de la birou că trebuie să negociez cu patronul. "

Unde sunt banii primiti la negru ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut! sotia mea lucreaza la un shop&go in sector 1 bucuresti ... Fidel Fidel Va salut! Sotia mea lucreaza la un Shop&Go in Sector 1 Bucuresti si zilele trecute patronul ei i-a retinut suma de 200 Roni deoarece spune patronul,facuse ... (vezi toată discuția)
Prema de productivitate Geoooo Geoooo Se poate opri din salariul net prema de productivitate atâta timp cât a fost băgată în brut este legal? (vezi toată discuția)
Retinere salariala TIMITA ANDREI COSMIN TIMITA ANDREI COSMIN Daca mi-am dat demisia si trebuia sa primesc salariul(lichidarea) dar patronul mi-a retinut acest salariu sub motivul ca am gresit o comanda si i-am adus ... (vezi toată discuția)