avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Comert intracomunitar si intern
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Comert intracomunitar si intern

Buna ziua.Este posibil facand comert intracomunitar,acelasi produs sa fie vandut pe piata din Romania cu un pret de 30 lei de exemplu,avand in vedere ca acelasi produs se vinde pe Emag de exemplu cu pretul de 130 lei?Prin ce forma juridica si legala se poate vinde un produs cu un pret atat de mic,sa iasa si profit bineintele?Precizez ca nu sunt contrafacute ci doar presupun ca ar fi vorba de comert intracomunitar avand in vedere ca persoana care vinde aici are firma pe Bulgaria.

Alte discuții în legătură

Produse contrafacute partener emag nikitau nikitau Bună, Recent am comandat de pe emag (de la unul dintre partenerii lor terțe părți) un ghiozdan. După ce am primit produs am constat ca el este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in prezent s.c xx srl este vanzator pe platforma emag. ... Mandalorian Mandalorian Buna ziua In prezent S.C XX SRL este vanzator pe platforma Emag. Problema in discutie decurge din relatia cu Emag Ungaria si Bulgaria, parte a Grupului ... (vezi toată discuția)
Cum pot importa/vinde accesorii de telefone originale? darkynok darkynok Doresc sa import din spatiu extracomunitar accesorii pentru telefoane. Cum si prin ce fel imi poate garanta expeditorul ca marfa trimisa este originala si nu ... (vezi toată discuția)