avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lamurire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lamurire

In anul 1993 am infiintat o societate comerciala, care a fost inchisa si radiatain anul 2013 din cauza problemelor financiare. Mai daunazi primesc un plic de la ANAF ce continea o somatie si un titlu executoriu, fiind instiintat ca, dator fiind , trebuie sa achit o suma impresionant de mare, pe care nici nu visez ca as putea sa o strang tot restul vietii mele. Fiind in necunostinta de cauza, adresez pe aceasta cale intrebarea:o fi corect? O fi legal? Chiar asa am ajuns?
Cel mai recent răspuns: Lacramioara Constantin , Practician in insolventa 00:35, 5 Iulie 2017
Daca societatea a fost radiata in urma procedurii insolventei este foarte posibil sa se fi facut impotriva dv si o cerere de antrenare a raspunderii patrimoniale, si astfel s-a obtinut o hotarare prin care se dispune obligarea dv la plata datoriilor societatii. ANAF punand in executare acea hotarare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani madalina15 madalina15 Am si eu urmatoarea speta: 2 societati au hotarat ca una sa presteze anumite servicii in schimbul unei sume de bani din partea celeilalte. Niciuna nu si-a ... (vezi toată discuția)
Creante fiscale procedura insolventa. magdalenapaun magdalenapaun impotriva societatii s-a facut cerere de deschidere a procedurii de insolventa pentru o suma care cuprindea mai multe datorii fiscale, procedura a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silită de către anaf persoana fizica pentru datorii firma radiată cornelia05 cornelia05 Buna seara! Va rog sa imi comunicati daca in urma radierii unei firme care a fost in insolventa, acum radiată din registrul comerțului, ANAF ul poate pune ... (vezi toată discuția)