avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont anaf
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont anaf

Buna ziua,

ANAF ul mi a blocat contul pentru o suma neplatita. Am luat legatura cu ei si am ajuns la o intelegere in sensul ca mi a deblocat contul lasand indisponibilizata doar suma neachitata.

Ce fac in aceasta situatie, avand in vedere ca am termen de 15 zile sa fac contestatie.

Las sa treaca termenul si ANAF ul isi va trage suma respectiva sau imi va tine pe mai departe contul blocat sau mi l va bloca cand va considera?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 10:46, 4 Iunie 2017
Dupa parerea mea, ar fi bine sa platiti datoria pentru care vi s-a blocat contul si sa mergeti la ANAF sa luati adresa de deblocare a contului. Daca va considerati nedreptatita de suma pentru care vi s-a blocat contul, puteti depune contestatie in termenul de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont blocat pentru neplata impozitelor, bursa de la facultate BillieJean BillieJean Daca am un cont blocat pentru neplata impozitelor, iar facultatea la care studiez imi ofera bursa de studiu, mi se pot trage bani din ea? Adica poate ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)
Daune morale George915 George915 Bună ziua. Se poate pune proprire pe banii primiți cu titlul de daune morale? (vezi toată discuția)