avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telekom

Buna ziua am o problema mare cu telekom in 2014 am făcut un abonament mai mult pentru un telefon mobil care abia apăruse la vremea aia .am achitat o suma de 800 de lei pentru telefon suma lui fiind de 23 de milioane .am plătit 2 luni abonamentul după care 2 luni nu am mai plătit si apoi am fost la
Partenerul lor Germanos la care le am spus ca vreau sa reziliez contractul si cât m-ar costa .acestia mi-au cerut 1300 pentru a Închide contractul .am achitat suma respectiva si peste un an ma trezesc de la o banca de recuperat bani ca trebuie sa plătesc iar suma respectiva n-am plătit bineînțeles pentru ca am zis ca e o greșeală din partea lor si acum primesc din luna in luna sa plătesc ce pot face am facturi ca am achitat tot
Cel mai recent răspuns: Borislav , utilizator 10:16, 24 Mai 2017
Pai daca aveti dovada ca ati achitat banii si contractul a fost reziliat trimiteti-le prin mail firmei recuperatoare.
Am trimis poza cu dovada închiderii abonamentului firmei recuperatoare dar aceasta mi-a trimis un PDF care mi-a arătat ca s-au mai emis facturi sa plătesc abonamentul pentru urmatoarele 6 luni acesta fiind închis asta e ciudat acum nu știu unde sa fac plângere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Factura furnizor telefonie mobila- dupa 9 ani cla_iza cla_iza buna ziua,acum noua ani am facut un abonament la orange pe 12 luni,dupa 6 luni am plecat dinn tara,dar m-am dus intr-un centru orange si am achitat totul in ... (vezi toată discuția)
Problema abonament cosmote catalynp catalynp Buna ziua, Am avut un abonament la cosmote din 2009,valabil 2 ani. Am facut cerere de renuntare la abonament in august 2014 si mi s-a acceptat. Zilele ... (vezi toată discuția)