avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata avocat

Buna ziua,am primit decizia de concediere in luna februarie 10-02-2017,am fost la somaj dar nu mi-sa aprobat cererea din cauza ca angajatorul a facut acte la 4 ore, am fost si la ITM .Am fost si la un avocat si a decis sa-mi faca din nou actele si sa plateasca contributiile la stat ....cu ce data trebuie sa faca decizia de concediere si restul actelor.....Avind in vedere faptul ca am umblat dupa act am platit si la avocat o suma de bani ,pot sa-i cer sa platesaca si cheltuieli-le si in ce baza ,puteti sa imi spuneti un articol sau lege
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:10, 24 Mai 2017
Bună ziua!

Pentru a vă recupera cheltuielile trebuie să vă adresați instanței de judecată sau să deschideți o procedură de mediere.
Decizia de concediere o poate reface doar cu aceeasi data cu data din decizia veche ... recuperarea banilor platiti unui avocat se poate face numai printr-o actiune in instanta.
@adrian599
Angajatorul a decis sa refaca actele di proprie initiativa ori a fost obligat de ITM in baza unui PV de Control?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii marianraducan marianraducan sint inca angajat la o societate cu capital de stat la care trebuie sa se dea afara dupa\\"competenta profesionala \\" unde sau ales sa ramina cine trebuie eu ... (vezi toată discuția)
Decizie de concediere individualavconform art.65 codul muncii antoheionel antoheionel Buna ziua! Am primit prin posta decizia de concediere in baza art.65 din codul muncii, azi 05.02.2009.Preavizul imi expira pe data de 6 februarie ... (vezi toată discuția)
Revocare decizie concediere disciplinara ginnyy ginnyy Angajatorul revoca decizia de incetare disciplinara a CIM, 2 luni mai tarziu dupa emiterea acesteia si incetarea Cim. Ce se intampla cu perioada cuprinsa ... (vezi toată discuția)