avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR si nivel studii conducator autospeciala ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR si nivel studii conducator autospeciala pompieri

Buna ziua.

Am tot cautat cod COR pentru conducator autospeciala (pompieri) si nivelul de studii necesar acestei functii, dar n-am gasit nimic oficial, ci numai informatii sursa google. Ma intereseaza cadrul legal unde scrie negru pe alb codul si nivelul de instruire corespondent acestuia. Legislatia a suferit o serie de modificari si m-am ratacit. Nu gasesc nicicum incadrarea legala. Va multumesc pentru ajutor!

Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 24 Mai 2017
COR 833204 - Conducator autospeciala
Nivelul de instruire: 2 (studii medii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii minime ptr grupele din cor liliana1984 liliana1984 Buna ziua, Sunt novice in acesta meserie si am nevoie de ajutorul vostru. Pot sa angajez un magaziner care are studii gimnaziale? Unde gasesc in legislatia ... (vezi toată discuția)
Cod cor pentru pozitie de conducere cu studii medii laurafrincu laurafrincu Buna ziua. Am nevoie de ajutor, va rog. Lucrez la o firma privata de aprope 2 ani, si in acest timp am promovat la o functie de conducere, respectiv Serial ... (vezi toată discuția)
Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)