avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recalculare pensie

am primit decizia de pensionare, am contestat-om in termen in luna noiembrie conform legislatiei si nu am primit nici un raspuns in termenul legal de 45 zile, termen depasit de mult, fapt pentru care sunt nevoita sa ma adresez instantei de judecata. intrtebare:
- in cate exemplare se depun documentele doveditoare
- Cu cine ma judec: cu Casa de pensii emitenta a deciziei de pensionare sau cu Comisia de Contestatii, respectiv casa de Pensii a Munici[ppiului Buc??
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:17, 25 Mai 2017
-Doua exemplare
-Casa de pensii a Municipiului Bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Contestatie tribunal decizie pensie uca2015 uca2015 Vreau sa contest in instanta decizia de pensie. Decizia de pensie este eliberata de catre Casa de Pensii a sectorului 1. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Contestatie la judecatorie la decizia de pensionare Obacescu Mihai Obacescu Mihai Doresc sa gases un avocat cu experienta privind pensionarea si neluarea in calcul la Decizia de pensionare a unor venituri suplimentare obtinute. Cum procedez ? (vezi toată discuția)