avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident, martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident, martor

In momentu accidentului, persoana de langa mine poate fi martor daca nu suntem căsătoriți, dar avem copii împreună , buletinele sunt pe adrese diferite. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Habar nu am , utilizator 22:06, 26 Mai 2017
În materia dreptului penal poate fi martor în principiu, oricine.

Daţi-ne mai multe detalii: cine a făcut accidentul, ce urmări au fost, şi dacă cineva este urmărit penal....
Conf. c.p.p. poate fi audiată în calitate de martor orice persoană care are cunoştinţă despre fapte sau împrejurări de fapt care constituie probă în cauza penală.
Eu am condus, , tatăl copilului era in dreapta ,.Va povestesc cum a fost.
Ma deplasăm pe direcția inainte pe banda 2 (langa axa drumului), cand un Mercedes care rula pe banda 1, a virat brusc si a intrat pe banda mea ,dorind sa facă stanga( pe o străduță ). Am pus frână, am tras putin stanga , dar nu am reusit sa evit coliziunea.Partea dreapta fata a masinii mele ( bara, semnalizare si aripa dreapta fata) a lovit partea stanga a mercedesului (usa ,prag stanga fata)
Conducătorul mercedesului după momentul impactului a dat putin inapoi si a tras masina la bordură (pentru a nu încurcă circulatia) eu l-am urmat.
A zis ca eu sunt de vina ca nu l-am vazut....etc.....si ca ne vedem la Poliție maine dimineata sa rezolvăm.
A doua zi la poliție nu am reusit sa ne intelegem ...el vroia asigurarea mea sa isi repare mercedesul.....eu nefiind vinovata nu am vrut sa accept
S-a întocmit un proces verbal, in care scrie ca : ● Eu nu am pastrat distanta de siguranta....., -(care distanta daca eu mergeam inainte ....si el a virat stanga taindu-mi calea) ●Eu nu ma consider vinovata, ,, si ca ● nu sunt de acord sa ii inmanez asigurarea.
Dar Am semnat procesul verbal.
Agentul de la rutieră care a constatat accidentul nu a ținut cont de faptele întâmplate cu adevarat , ca ....ei sunt colegi si prieteni .... Am vb cu alte persoane si toata lumea m-a sfătuit sa fac contestație deoarece după cum arată masinile lovite ....eu nu sunt vinovată.
E PRIMUL MEU ACCIDENT, nu am stiut cum sa procedez, si Conducătorul mercedesului este ORGAN DE POLITIE.
Am facut o contestație la procesul verbal întocmit ,pentru a fi anulat si de la judecătoria am primit o adresa in care îmi cere, , denumirea si sediul părții intimate (parat) , motivele de fapt si de drept pe care se întemeiază plângerea, dovezi 'daca e vb de martori ,datele acestora.
Daca ma puteti sfătui...va multumesc.... E mai bine sa imi caut un avocat? Paguba mea e de 500 ron, a mercedesului e de 5.000 ron. Ce ma deranjează e ca avand functie ...vrea sa ma scoată pe mine vinovata......Nedreptatea care se practica in orasul meu...... Multumesc mult, astept raspunsurile si parerile dumneavoastra.
Am scris mai jos detalii accidentului. VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Habar nu am Habar nu am Bună seara.Vineri seara \"am facut\" accident, Eu (Audi)mergeam pe bandă 2-langa axa drumului, fara avea vreo intenție de a schimba sensul de mers, o alta ... (vezi toată discuția)
Pot renunța la proces? Habar nu am Habar nu am Buna ziua, Am avut accident cu masina,celălat conducător auto fiind polițist,.. Nefiind de acord cu cele scrise in Procesul Verbal am facut contestație ... (vezi toată discuția)
A procedat corect politia? simina carmen simina carmen Fiul meu a patit un accident si credem ca a fost nedreptatit, din aceasta cauza va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra. Sa relatez faptele: circula in ... (vezi toată discuția)