Habar nu am 
	    	Utilizator

Habar nu am 
	    	Utilizator	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

In cazul mai sus descris cine ar fi de vină ?Audi care merge inainte pe drumul lui, banda 2 , Sau Mercedes care vrea sa faca stanga de pe banda 1??
 Habar nu am 
	    	Utilizator

Habar nu am 
	    	Utilizator	    

Habar nu am 
	    	Utilizator

Habar nu am 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Habar nu am	                   

In momentu accidentului, persoana de langa mine poate fi martor daca nu suntem căsătoriți,  dar avem copii împreună , buletinele sunt pe adrese diferite. ... (vezi toată discuția)
	                    Habar nu am	                   

In momentu accidentului, persoana de langa mine poate fi martor daca nu suntem căsătoriți,  dar avem copii împreună , buletinele sunt pe adrese diferite. ... (vezi toată discuția)

IrinaN	                   

Buna dimineata.
Numele meu este Irina, si va cer sfatul in legatura cu deciziile si actiunile pe care ar trebui sa le urmez pentru a mi se face ... (vezi toată discuția)
	                    IrinaN	                   

Buna dimineata.
Numele meu este Irina, si va cer sfatul in legatura cu deciziile si actiunile pe care ar trebui sa le urmez pentru a mi se face ... (vezi toată discuția)

mihai1112	                   

În ziua de 01.04.2009, în jurul orelor 1430, în timp ce conduceam autoturismul  proprietate personală, pe o stradă cu prioritate care are două benzi pe ... (vezi toată discuția)
	                    mihai1112	                   

În ziua de 01.04.2009, în jurul orelor 1430, în timp ce conduceam autoturismul  proprietate personală, pe o stradă cu prioritate care are două benzi pe ... (vezi toată discuția)