avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legal sau nu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legal sau nu

La firma care lucrez a fost in insolventa noi muncitorii am figurat ca suntem in preaviz. Pe 16 .05 sa incheiat preavizul normal ar fi trebuit ds semnam lichidarea.firma sa inchis dar patronul are o alta firma si a zis ca ne face contract pe firma noua. Noi inca nu am semnat nici lichidarea si nici contractul . E legal asa ceve? Se poate face continuitate de la o firma la alta fara intrerupere?sau o sa ne fie platite cas. Somajul etc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 26 Mai 2017
Da, exista aceasta posibilitate : sa incetati c.i.m. la o societate si sa sa incheiati unul nou la alta societate.
In acest caz, data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuitate in campul muncii Gabrielllla Gabrielllla Buna ziua! Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca- incetare si angajare folette folette Vreau sa ma angajez la alta companie. Sa zicem ca pe data de 18 decembrie vreau sa incetez activitatea la firma A. Ca sa nu am nici o zi de intrerupere ... (vezi toată discuția)
Cim nou, demisie morenika morenika buna ziua! ce trebuie sa fac ca sa pot pleca de la firma la care lucrez si in cel mai scurt timp sa semnez un nou CIM. precizez ca maine semnez demisia si as ... (vezi toată discuția)