avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum imi recuperez banii daca am facut un proces verbal ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum imi recuperez banii daca am facut un proces verbal de custodie cu o firma care a dat faliment?

Buna ziua. Va rog frumos sa.ma ajutati cu o problema. Anul trecut in octombrie am facut un proces verbal de custodie cu o firma de materiale de constructii. Acum din cate am inteles firma a intrat in faliment si nu mai raspunde nimeni la telefoanele firmei. Nu stiu care este procedura legala prin care imi pot recupera banii sau macar produsele. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:54, 26 Mai 2017
Chiar daca firma a intrat in faliment asta nu inseamna ca nu mai poate fi contactata.
Este din localitatea unde domiciliati sau din alta parte?
Ce materiale ati lasat in custodie, de cand le-ati lasat si de ce nu le-ati preluat de cand le-ati platit?
Ati platit vreo taxa pentru custodie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita laurentiuu laurentiuu Am cumparat cu factura materiale de constructii de la o firma care a intrat in faliment si este executata silit.Materialele nu le-am primit. Cum imi pot ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi gps gps buna ziua, sotul meu este actionar la o firma aflata in reorganizare. in 2008 am semnat si eu, ca sotie, si el, ca actionar un bilet la ordin la ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii ????? Miresilvia Miresilvia Am o mare problema de justitie si as dori lamuriri. In anul 2005 in luna februarie am achitat, in avans, pe baza de factura, intreaga valoare pentru o ... (vezi toată discuția)