avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit contributii angajator pt cim cu norma partiala ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit contributii angajator pt cim cu norma partiala de la 01 iulie 2017

Buna seara,
stiti cumva ,daca ai pensionar angajat cu norma partiala,incepand cu 01 iulie,angajatorul pt el cum va platii contributiile?la nivel sal minim sau pt faptul ca este pensionar,va fii asmilat cu salariatul care are cim in alta parte cu norma intreaga?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:52, 26 Mai 2017
Pana la ora actuala nu exista un act normativ care sa prevada asa ceva ... prin urmare, este prematur sa discutam despre un astfel de subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas si cass contract de munca timp partial tampau gabriela tampau gabriela Buna ziua ! Daca sunt angajata pe mai multe firme in functia de contabil cu o ora sau 2 ore/firma , in total cumuland 12 ore / zi ( nu am la nici o firma ... (vezi toată discuția)
Contributii societate incepand cu 01 aug 2017 Daliborka Daliborka Buna ziua Va rog imi puteti spune, avem angajat un student cu 1 ora/zi (5 ore pe saptamana) incepand cu 01 aug 2017 , contributiile datorate de angajator se ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)