avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inregistrari bancomat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inregistrari bancomat

Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi inregistrarile la bancomate? Va multumesc frumos!
Despre inregistrarile video!Am uitat sa specific..
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2017
gi-jane2, moderator
Pentru ce va sunt necesare?
Daca reclam acum la politie, ca cineva mi-a sustras o suma de bani de pe card, mai pot fi recuperate inregistrarile video din bancomat? asta pentru a vedea cine a fost! Asta era intrebarea mea, daca stiti cat timp sunt integistrarile video pastrate! Va rog, raspundeti strict la intrebare, nu imi puneti alte intrebari nefolositoare. Extragerile au fost facute in urma cu o luna! Multumesc
Ati pus doua intrebari, cat timp se pastreaza inregistrarile si daca se mai pot fi recuperate inregistrarile video.
La care doriti un raspuns strict?

Atata timp cat nu descrieti cu "strictete" situatia astfel incat sa primiti un raspuns "strict" nu avem de unde sa presupunem scopul intrebarii!


de exemplu, am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri,


De aici se poate trage concluzia ca aveti cunostinta cati bani ati extras iar daca nu ati scos chitanta si nu aveti tinere de minte puteti face un extras de cont.

Perioada minima de pastrare este de 30 zile, poate diferi functie de politica bancii dar mai mult de 3 luni nu cred ca sunt pastrate pentru ca stocarea presupune o cantitate mare de informatii iar banca nu are niciun interes sa le pastreze.

Daca imi permiteti sa pun o intrebare, doua, trei, dupa cat timp ati sesizat lipsa banilor din card?
Ati facut un extras de cont dupa ce ati sesizat lipsa banilor?
Ati sesizat banca sau politia pana in prezent?
La ultima intrebare nu este necesar sa raspundeti, raspunsul este in intrebarea dvs.!


Multumesc mult pentru raspuns. Nu am facut nimic momentan pentru ca nici nu stiam cat sunt stocate filmarile. Sper sa se rezolve ceva. Extragerile de care v-am spus, au fost pe 28 aprilie si 5 mai. Multumesc inca odata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Salutare! Am constatat de curand ca dupa cardul meu, au fost facute 2 tranzactii de la 2 ATM-uri diferite, unul de la banca la care am contul, bancpost si de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca viorelmlucaci viorelmlucaci intr-o localitate unde nu exista nici un bancomat decat a unei sigure banci [banca 1]am solicitat restituirea sumei de 2000 lei cu un card de debit, tranzactia ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)