avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de mediu

Cat de legala este taxa de mediu pentru abonații ROSAL,.Am plătit taxa la gunoi pe un an întreg iar acu îmi baga pe gat taxa de mediu sa mai plătesc o data

Alte discuții în legătură

Rosal sector 3 SSLG34 SSLG34 Bună ziua, aș dori să vă întreb ce se întâmplă în cazul în care o firmă funcționează fără autorizație de mediu în sectorul 3 și își ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate sector 3 elenazan elenazan Are cineva idee,pentru sectorul 3 cum se procedeaza cu plata taxei de salubritate incepand cu luna august ? Primaria a anuntat ca asociatiile de proprietari nu ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit primarie MariusAnA MariusAnA Am fost zilele trecute la Primarie pentru a-mi plati impozitul pe casa si teren si am constatat ca imi cam incarca suma... motivul ar fi gunoiul care il baga ... (vezi toată discuția)