Buna ziua!Am si o intrebare daca sotul meu avea o suspendare si se ducea la serviciul de probatiune si avand alt dosar pe rol pentru o fapta care a fost savarsita inaintea suspendarii...este posibil ca pe parcursul procesului..el find unul dintre inculpati,sa i se intocmeasca un referat despre el de catre Serviciul de Probatiune pentru dosarul aflat pe rol?Sau cum este posibil sa i se intocmeasca acest referat unuia din dosar care are acelasi prenume ca si sotul meu,celalalt neavand nici o pedeapsa cu suspendare...?In motivarea instantei este un paragraf in care spune ca seviciul de probatiune a intocmit un referat pentru...celalalt care nu avea asa este o greseala mare..acum vreau sa facem o revizuire..putem sa ne legam si de acest aspect?..pana la urma este o mare nedreptate?!Multumesc anticipat!
Buna seara!Va rog sa mai cititi inca odata mesajul..cred ca ati inteles gresit.Un referat este intocmit despre comportament si situatia lui..dar nu pentru sotul meu care avea acest Serviciu de Probatiune..ci pentru altul din dosar care nu este cunoscut cu antecedente penale..nu se ducea acel baiat la serviciul de probatiune..cred ca este o greseala pentru ca ambii au acelasi prenume Florin Adrian...alfel nu inteleg de ce?!
Este posibil sa se fi comis o eroare in hartiile respective, insa dvs trebuie sa va concentrati un pic mai bine si sa exprimati clar, in scris, despre ce este vorba, caci altfel nu se poate decat eventual ghici ce ati vrut sa scrieti in acele mesaje, chiar daca dvs vi se pare ca totul este clar, pentru cei care citesc ce ati scris, textul nu este deloc clar.
Centru de probare
picika
buna ziua
azi am avut un proces,sunt inculpat la un dosar,art.215 alin 1,2,3....judecatoarea a amanat judecarea cauzei la data de 5 martie,zicand ca va ... (vezi toată discuția)