avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce se poate face cu rea intentie cu o copie dupa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce se poate face cu rea intentie cu o copie dupa buletinul meu?

Buna ziua. Am vrut sa fac un contract cu cineva, dar ulterior m-am razandit. Am apucat sa-i trimit pe email o copie dupa buletin. O poate folosi la ceva in folosul personal? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:16, 29 Mai 2017
Nu poate folosi buletinul dvs in scop personal.
Si daca foloseste copia la ceva il puteti actiona in judecata. Teoretic fara acordul dvs. nu poate solicita imprumuturi ori alte servicii, practic s-au mai intamplat si nereguli dar sa speram ca nu e tocmai cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil furt de identitate ??? ContSters370135 ContSters370135 Buna ziua ! Ma numesc Marius, sunt somer, sunt din Iasi si am si eu o problema legata de un \'\'posibil\'\' furt de identitate . Am sa va relatez mai jos, ... (vezi toată discuția)
E legal sa mi se solicite copie color c.i. pentru a retrage bani dintr-un cont pe un sait de pariuri? ContSters206895 ContSters206895 buna ziua!! as avea si eu o intrebare....mi-am facut cont la un site de pariuri...si cand vreau sa retrag bani din contul respectiv imi cere sa faca ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi reale sau nu? Dorin_Iulian Dorin_Iulian Buna ziua! Sunt intr-o situatie financiara mai delicata , in sensul ca am investit ceva bani intr-o afacere si mai imi trebuie o suma de bani pt a incepe sa ... (vezi toată discuția)