Domnilor, daca un administrator de bloc (asociatie de proprietari) are lipsa in gestiune de 25000 lei si eu singurul din bloc care doresc sa fac plangere penala, credeti ca va fi sanctionata cu amenda penala macar ? cei din blocul meu pe mine m-au dat in judecata pt neplata intretinerii iar administratorei care are lipsa 25000 lei noi i-au propus sa faca un angajament de plata de 500 lei pe luna . eu stiu clar ca lipsesc acte , sunt acte falsificate si clar toata lumea stie ca lipsesc 25000 de lei si doresc sa ii fac plangere penala si sa cer daune morale de la ea exact cat imi cere mie penalitati la intretinere fiindca acum 1 an s-a oprit apa calda 1 zi pt lucrari de intretinere si administratora a pus un bilet la avizier in care spunea ca din cauza mea s-a oprit apa si i-a instigat pe oamanii din bloc sa vina sa faca scandal la mine la usa(ceea ce s-a si intamplat). stiu cum se face o plangere penla dar doresc sa stiu din experienta dvs daca credeti ca am vreo sansa de reusita in justitia romaneasca ?
Furt
Cristina Ifrim
Stimati colegi d epe forum,
daca un angajator descopera ca un salariat fura din unitate si nu doreste sa cheme Politia dar il cerceteaza disciplinar poate ... (vezi toată discuția)
Complicitate furt
mirela4iubi
Buna ziua.iubitul meu a lucrat ca manager de raion in cadrul unui supermarket.in urma inventarului s-a descoperit ca lipseau anumite produse.el stia de lipsa ... (vezi toată discuția)