avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O lege care incalca dreptul de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O lege care incalca dreptul de proprietate

Mentionez ca stra-stra bunicul meu a fost proprietarul întregului cimitir Ungureni, pe care in anul 1874 l-a donat primariei Craiova, ca sa se faca cimitirul Ungureni. Ca multumire primaria Craiova le-a dat 3 locuri de veci , in total 10 morminte stra-stra- bunicului meu, stra-bunicului meu, si fratelui stra-bunicului meu. Intr-un act din 1968 se recunoaste proprietatea asupra acestor locuri de veci, si in act scrie ca urmasii acestor persoane decedate sa foloseasca locurile , fara sa li se ceara chitanta de concesiune.

La fel in cimitirul Sineasca, niste locuri de veci , erau proprietate unui stra-bunic de al meu.

Acum printr-o lege idioata, mie ca mostenitor al lor, nu mi se mai recunoaste proprietatea asupra acestor locuri de veci, intrucat toate locurile de veci care au fost proprietatea acelor persoane, devin concesiuni, ceea ce este o grava incalcare a dreptului de proprietate, intrucat acele locuri fie au fost donate de primarie cum este in cazul cimitirului Ungureni, fie au fost cumparate cum este cazul cimitirului Sineasca.

Am fost obligat in mod abuziv de cele doua cimitire sa fac reconcesiunea asupra acestor locuri, care au fost proprietati ale familiei mele, sub amenintarea ca daca nu fac acest lucru in 15 zile, pierd locurile de veci.

Acest lucru este un grav abuz, intrucat cele 2 cimitire s-au facut proprietare pe locurile de veci , care au fost proprietatea familiei mele. Ele nu au fost concesionate, ci au fost proprietatea familiei mele.

Acum cimitirele in mod abuziv se fac proprietar pe locurile de veci ale familiei mele , ca sa le dea in mod abuziv altor persoane.

Dumneavoastra ce parere aveti. Ce trebuie sa fac in aceasta situatie. Eu am act cu care pot demontra ca locurile din cimitirul Ungureni au fost donate de Primarie, iar locurile din cimitirul Sineasca au fost proprietatea unui stra-bunic al meu.

Sunt obligat in mod abuziv sa fac succesiunea si reconcesiunea.

Alte discuții în legătură

Incalcare drept proprietate Hamarsold2020 Hamarsold2020 Subiect: O lege care incalca dreptul de proprietate Mentionez ca stra-stra bunicul meu a fost proprietarul întregului cimitir Ungureni, pe care in anul ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate Hamarsold2018 Hamarsold2018 Stra-stra bunicul meu a fost proprietarul integului teren al cimitirului Ungureni din Craiova. In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat terenul Primariei ... (vezi toată discuția)
O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)