avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor

Sunt o mamica de 20 ani cu baietel de 2 luni ,eu nu lucrez,sotul nu..pot lua un ajutor social sau ceva bani inafara de alocatia de 200 lei pana la 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 2 Iunie 2017
Ajutoarele sociale sub forma venitului minim garantat, alocației pentru susținerea familiei și ajutorului de încălzire se acordă persoanelor singure sau familiilor care au venituri mici.

Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi vre un ajutor de la stat daca sunt o mama fara venit? binaca binaca Intrebarea mea este se primeste vre un ban pt o mama fara venit dar fara carte de munca? (vezi toată discuția)
Nu am servici, am probleme de sanatate anna_filomela anna_filomela Sufăr de depresie și anxietate generalizată, pt care iau tratament. Întrebarea mea este: pot obține un ajutor financiar de la stat? Eu nu muncesc , ... (vezi toată discuția)
Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)