avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am servici, am probleme de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am servici, am probleme de sanatate

Sufăr de depresie și anxietate generalizată, pt care iau tratament. Întrebarea mea este: pot obține un ajutor financiar de la stat? Eu nu muncesc , întrucât nu am putere de munca și nici de concentrare.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:27, 8 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ajutoarele sociale sub forma venitului minim garantat, alocației pentru susținerea familiei și ajutorului de încălzire (nu mai e cazul acum) se acordă persoanelor singure sau familiilor care au venituri mici.

Detalii
www.avocatnet.ro/articol_502...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi vre un ajutor de la stat daca sunt o mama fara venit? binaca binaca Intrebarea mea este se primeste vre un ban pt o mama fara venit dar fara carte de munca? (vezi toată discuția)
Ajutor Raluca0310 Raluca0310 Sunt o mamica de 20 ani cu baietel de 2 luni ,eu nu lucrez,sotul nu..pot lua un ajutor social sau ceva bani inafara de alocatia de 200 lei pana la 2 ani? (vezi toată discuția)
Ajutor alimente si ajutor pentru incalzire catalinmia catalinmia Buna ziua.Care sunt conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru a beneficia de ajutoarele de hrana care se dau ia primarii cit si cele pentru ... (vezi toată discuția)