avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pentru o cladire neterminata la care a expirat ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pentru o cladire neterminata la care a expirat autorizatia de constructie se plateste si impozit pe cladire si taxa regularizare constructie?

Am primit "Instiintare de plata" cu impozit pe cladire si taxa regularizare autorizatie constructie .
Asa este legal ?
Trebuie platite ambele obligatii fiscale ?

Alte discuții în legătură

Taxa regularizare autorizatie de construire 080668 080668 in anul 2015 am modernizat o cladire pentru care am platit taxa de autorizatie de construire obtinuta in vederea modernizarii cladirii mentionate mai sus. tot ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)
Regularizare taxa autorizatie de constructie eivanovbkmedical eivanovbkmedical Am primit de la Primarie instiintare de plata privind regularizarea taxei autorizatiei de constructie; in anul2013 am platit taxa pt autorizatia de ... (vezi toată discuția)