ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

ContSters77883 
	    	Utilizator

ContSters77883 
	    	Utilizator	    

dandanaua 
	    	Utilizator

dandanaua 
	    	Utilizator	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

In lipsa divortului nu se poate face partaj, mai bine ne-ati da mai multe informatii cu privire la situatia de fapt.
 cris-cris	                   

Doresc sa divortez de sotul meu si acesta nu este de acord. Relatiile dintre noi sunt extrem de incordate, ceea ce se reflecta si asupra copilului. As dori sa ... (vezi toată discuția)
	                    cris-cris	                   

Doresc sa divortez de sotul meu si acesta nu este de acord. Relatiile dintre noi sunt extrem de incordate, ceea ce se reflecta si asupra copilului. As dori sa ... (vezi toată discuția)

oanacon	                   

as vrea sa stiu ca daca accept divortul din culpa comuna,cu toate ca nu sunt eu cea care a inselat,daca prin intelegere cu fostul sot pot aajunge la un acord ... (vezi toată discuția)
	                    oanacon	                   

as vrea sa stiu ca daca accept divortul din culpa comuna,cu toate ca nu sunt eu cea care a inselat,daca prin intelegere cu fostul sot pot aajunge la un acord ... (vezi toată discuția)

danut2005	                   

Buna...am 48 ani, sunt casatorit de 20 ani, am trei copii(21, 18  si 12 ani), dar de 6 ani suntem tot in certuri, pentru ca sotia m-a neglijat am fost la alta ... (vezi toată discuția)
	                    danut2005	                   

Buna...am 48 ani, sunt casatorit de 20 ani, am trei copii(21, 18  si 12 ani), dar de 6 ani suntem tot in certuri, pentru ca sotia m-a neglijat am fost la alta ... (vezi toată discuția)