avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport si buletin cu adrese diferite
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport si buletin cu adrese diferite

Buna ziua! Am asa o intrebare.Este valabil pasaportul, daca buletinul este schimbat recent si locul de trai s-a schimbat, pasaportul fiind ramas cu adresa veche?
Cel mai recent răspuns: Tatianna , utilizator 14:53, 5 Iunie 2017
In pasaport nu aveti trecuta adresa de domiciliu. Daca pasaportul se afla in termen de valabilitate acesta poate fi utilizat.
Va multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu Cernusca Cernusca Am fost nevoit sa-mi schimb domiciliu din motive de serviciu.Acesta este in acelasi judet dar nu locuiesc acolo.am schimbat buletinul si permisul pe domiciliul ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu - dosar stimulent de insertie Zirunia81 Zirunia81 Buna ziua! Tocmai am revenit la birou (bebe a implinit 11 luni) si as vrea sa imi depun dosarul pentru stimulentul de insertie. Problema este ca mi-am schimbat ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Recent am schimbat adresa de domiciliu din buletin, respectiv talon auto. Adresa anterioara era in alt judet, acum adresa de domiciliu este in alt ... (vezi toată discuția)