avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Majorare indemnizatie consilieri locali
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Majorare indemnizatie consilieri locali

Potrivit prevederilor art.2^1 din Legea nr.115/2017 cuantumul brut al indemnizației de bază de care beneficiază personalul care ocupa functii de demnitate publica alese se majoreaza cu 30% față de nivelul aflat în plată pentru luna martie 2017.
As dori sa aflu daca la consilierii locali se majoreaza indemnizatia ca urmare a majorarii aduse de Legea nr.115/2017? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: laluca , utilizator 10:50, 20 Iunie 2017
Eu stiu ca da.
Nu este adevărat. Se majorează doar la primar și viceprimar.În lege se specifica: respectiv primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai consiliilor judeţene

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare alecramm alecramm indemnizatia consilierilor locali se majoreaza sau nu in baza legii 115 din 24 mai 2017, prin majorarea indemnizatiei primarului cu 30% ? multumesc (vezi toată discuția)
Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin pentru persoane varstnice,in decembrie 2016 ni sa majorat ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)