avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

indemnizatia consilierilor locali se majoreaza sau nu in baza legii 115 din 24 mai 2017, prin majorarea indemnizatiei primarului cu 30% ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 22 Iunie 2017
Nu se majoreaza indemnizatia consilierilor locali, ci numai cuantumul brut al salariilor de bază/indemnizaţiilor de care beneficiază personalul care ocupă funcţii de demnitate publică alese din cadrul organelor autorităţilor publice locale, respectiv primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi ai consiliilor judeţene.
Ultima modificare: Joi, 22 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
chiar daca la ei este % din indemnizatia primarului?
multumesc
Mi se pare corect ca efect al majorarii indemnizatiei primarului sa se majoreze si indemnizatia consilierilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare indemnizatie consilieri locali Aniia Aniia Potrivit prevederilor art.2^1 din Legea nr.115/2017 cuantumul brut al indemnizației de bază de care beneficiază personalul care ocupa functii de demnitate ... (vezi toată discuția)
Marire salariala patryc74 patryc74 Buna ziua,sunt angajat pe functia de maseur in compartimentul specialitate medicala la un camin pentru persoane varstnice,in decembrie 2016 ni sa majorat ... (vezi toată discuția)
Spor membru echipă fonduri europene - primarie krom6 krom6 Am o nelămurire, este legal să primească un salariat o majorare (25%) pentru implementare proiect din fonduri europene, dacă are gradatia 5 (coeficient ... (vezi toată discuția)