avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar infirmat de Prin-procuror
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar infirmat de Prin-procuror

Buna seara,
Vreau sa va expun un caz simplu:
- o urmarire penala clasata de catre procurorul de caz dar infirmata de catre procurorul ierarhic ajunge la camera preliminara unde judecatorul da ca solutie inadmisibil referatul de infirmarea a prin-procurorului.
Doar ca motivarea de la instanta arata ca , desi la primul termen, judecatorul a cerut ca sa fie trimisa o copie a solutiei de clasare a procurorului catre suspect, cei de la Parchet au "omis" acest aspect si astfel dosarul s-a intors la Parchet pentru completarea cercetarii penale.
Cum vi se pare acest aspect?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Redeschidere urmarire penala osty31 osty31 Buna seara, Vreau sa va expun un caz : - o urmarire penala clasata de catre procurorul de caz dar infirmata de catre procurorul ierarhic ajunge la camera ... (vezi toată discuția)
Camera preliminara art 355 cpp neculaighionea neculaighionea cand un procuror de la o instanta superioara(tribunal) emite ordonanta prin care claseazacauza si trimite la un parchet inferior(competent, jud) pentru ... (vezi toată discuția)
Redeschidere proces penal rrocambole rrocambole Am citit in presa despre redeschiderea dosarului mineriadelor. In ce conditii se poate redeschide un dosar penal si in baza carui articol de lege? (vezi toată discuția)