avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită A doua executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

A doua executare silita

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea:
Salariul net este aproximativ de 2500 ron plus bonuri, platesc o pensie alimentara de 1000 de ron lunar, am o executare silita pe un apartament care momentan este suspendata datorita legii darii in plata, acum vine a doua executare silita pentru plata unei sume de bani restanta la plata pensiei alimentare.
Nu detin decat masina pe numele meu.
Intrebarea este :
- avand in vedere ca pensia alimentara si prima executare ajung deja la cuantumul de 1/2 din salariu , ce se intampla cu cea de-a doua executare ?
- avand in vedere ca prima executare este suspendata, o sa mi se retina bani pentru cea de-a doua ?
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Lochness , utilizator 11:21, 8 Iunie 2017
Cat timp este suspendata prima executare vi se retine bani pt cea de-a doua executare.
am inteles, multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere executare silita si pensie alimentara familistu familistu Buna ziua Care este prioritatea unor retineri din salariu. 1. Pensie alimentara - 33% 2. Executare silita - ??% din ce ramane dupa plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale- cuantum poprire justme8 justme8 buna ziua, am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca si fara girant pe 5 ani, din nefericire salariul mi-a fost micsorat , avand monentan unul brut ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Edwinn Edwinn Buna, As vrea sa ma ajutati cu clarificarea urmatoarei situatii: am o hotarare judecatoreasca de majorare de pensie in care s-a stabilit un cuantum de 25% ... (vezi toată discuția)