avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impunere auto taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere auto taxe si impozite

In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de vinzare-cumparare).In 2017 luna mai aceasta masina am cumparat-o eu din jud.Mehedinti.Doresc sa o inmatriculez dar,NU mai figureaza la primaria Colceagu,jud.Prahova.C.I si Cartea de Identitate sint inca pe vechiul proprietar.Deci sint doi ani in care acest autovehicul nu apare la taxe si impozite(s-a vindut de trei ori si nici un cumparator nu s-a impus,de fapt nu s-a inmatriculat(raminind inmatriculata pe persoana din Prahova).Unde sa platesc impozitul pe cei doi ani ?Va multumesc pentru rasopuns.
Cel mai recent răspuns: dancluj , utilizator 22:16, 9 Iunie 2017
Daca dv ati achizitionat vehiculul in 2017 in ce calitate intentionati sa achitati impozitul aferent acestuia pentru perioada anterioara bunului mobil ?
Vreau sa inmatriculez masina.Fara fiscal nu se poate.Evident ca nimeni inaintea mea nu-l va plati.
Cum ati incheiat formalitatile legale de achizitie/tranzactionare vehicul in lipsa certificatului fiscal si a fisei de radiere auto...??
Atat timp cat vehiculul a fost detinut de mai multe persoane care insa nu au inteles sa parcurga si sa finalizeze procedura de inmatriculare bun mobil,veti intampina dificultati pentru obtinere certificat fiscal,fisa de radiere auto-pe care proprietarul din documentele vehiculului nu mai poate sa vi le elibereze deoarece a radiat auto din evidenta fiscala
Am incheiat cum incheie marea majoritate.masina se vinde cu contract de vinzare-cumparare de mina.Se preda talonul si C I in original.In cele din urma,dupa ani de zile,se trezeste unul ca mine care doreste sa inmatriculeze masina ia legatura cu proprietarul din acte,intocmeste un C-V tipizat un certificat de radiere si de inmatriculare.Acesta e un caz special si care se intimpla f.rar,sa o scoata de la taxe si impozite.Bun,oare nu se poate sa se impuna din nou si sa plateasca cei doi ani lipsa ?Sau sa platesc eu cumva ?Multumesc pt.ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez fiscal masina costelpandele costelpandele buna ziua in urma cu un am am cumparat o masina toate actele in regula am inscriso la primarie totul in regula dar in perioada urmatoare am avariato destul ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto sh Bogdan lunca Bogdan lunca Cum pot înmatricula o mașină daca fostul proprietar nu a înregistrat mașină nici la politie si nici la fisc. Si nici nu mai este de găsit? (vezi toată discuția)