avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Date extras CF teren de sub bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Date extras CF teren de sub bloc

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un extras CF pentru un apartament pe care vreau sa-l cumpar prin credit ipotecar(Nu este prima casa). am depus actele necesare la banca iar avizul bancii este favorabil dar are o recomandare care suna asa: recomandam prezentarea unui extras cf al terenului de sub bloc din care sa reiasa ca proprietarii aparatamentului au fie drept de folosinta fie drept de proprietate asupra cotei de teren aferenta apartamentului si ca aceasta cota nu este grevata de sarcini ori litigii.
Eu am depus la banca un extras cf care contine partea cu apartamentul care este ok si mai contine si partea cu terenul de sub bloc dar in care nu se specifica decat ca proprietarul este statul roman si ca nu exista nicio sarcina.
Intrebarea mea este: poate sa scoata proprietarul acest CF cum este recomandarea? sau daca nu cum sa procedam mai departe?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dan_b11 , utilizator 07:07, 13 Iunie 2017
acelasi lucru am patit si eu. Pur si simplu te duci la oficiul de cadastru si in 2-3 zile e gata
Problema e ca la cadastru a zis ca asa ceva nu exista la niciun apartament din intreg orasul. Ca acea cota parte nu a facut obiectul contractului de vanzare cumparare de cand a vandul statul apartamentele. Acum sa vad ce zice banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extract de carte funciara! veron24 veron24 Am incheiat un contrat de garantie reala imobiliara eu fiind garant ipotecar(e vorba de un teren) Actul a fost autentificat de un notar. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)
Drept proprietate? dexomila dexomila Daca in extrasul meu de carte funciara scrie la partea a II-a(Foaie de proprietate): \"Actcontractde vanzare cumparare nr din 2007 emis de bnp...\" \" ... (vezi toată discuția)